Programok:

2017. október 17-én megszületett Máté fiam, így egyelőre csak Érden tartok/tartunk órákat. Amint Budapesten is újra jógázhatunk, itt megtalálod majd az infókat. Addig is keresd az Anaya női- és kismama jóga oktatótársaimat. Ide kattintva eléred őket!


Anya leszel! Felkészültél?

- szülésre és az anyává válásra felkészítő elméleti és gyakorlati képzés

Nijama Jógastúdió Érd, Szabadság tér 11. (Szolárium felett)

A várandósság betöltött 32. hetétől javasolt, bejelentkezni szükséges:
https://www.facebook.com/events/1693226324049405/

A következő alkalom: várhatóan 2018. ősz


Ha igazán őszinték szeretnénk lenni se a szülésre, se az anyává válásra nem lehet felkészülni. Mégis megnyugtató, ha minél többet hallunk, olvasunk, vagy tudunk róla. És persze, amilyen megnyugtató tud lenni, olyannyira össze is tud zavarni a sok rémtörténet és egyéb „jó tanács” minden irányból. Érthető tehát, hogy a szülés előtt álló nők zöme fél, nem tudja, mi vár rá, mi történik majd a szülőszobán és abba bele sem tud gondolni, mi lesz majd otthon egyedül egy csöppséggel.

Ez a képzés igyekszik átfogó képet adni a szülés menetéről, a vajúdás első jeleitől kezdve az aranyóráig, majd az igazán fontos és meghatározó folyamatról, ami a szülést követően indul be az édesanyában. Mert nem csak egy baba születik, hanem egy anya és apa, illetve megszületik az új család. Ez bizony lelki átalakulással is jár.

Sorra vesszük a vajúdó pózokat, a légzéstechnikákat, a fájdalomcsillapító módszereket, és megnézzük, az apa hogyan tudja támogatni a vajúdó nőt, milyen szerepe, feladata van a szülőszobán. Felkészítjük az anyát a testi-lelki folyamatokra, ami előtt áll. Eláruljuk, melyik könyvekből nyerhető bővebb, korrekt ismeret. Megválaszoljuk a kérdéseket és eloszlatjuk a félelmeket.

Javasolt a várandósság utolsó harmadában lenni, de lehet korábbi állapotban is jönni. Apás szülés esetén ideális, ha az apuka is részt vesz a képzésen. Az otthoni további elmélyülést, gyakorlást, jegyzet segíti majd.

Jóga tapasztalat nem szükséges.

Tartja: Ölvedi Réka, frissen szült édesanya, Anaya női- és kismama jógaoktató

Részvételi díj: 5.000 Ft Kismamáknak + 1.000 Ft a Kísérőnek

 

Anaya Kismama jóga - Egyelőre szünetel!
Nijama Jógastúdió Érd, Szabadság tér 11. (Szolárium felett)
Hétfő 11:00 - 12:30
A várandósság betöltött 12. hetétől, bejelentkezni érdemes.
1.620 Ft / alkalom

Anaya anya jóga - Egyelőre szünetel!
Nijama Jógastúdió Érd, Szabadság tér 11. (Szolárium felett)
Péntek 11:00 - 12:30
Szülés után a betöltött 6. héttől, bejelentkezni érdemes.
1.620 Ft / alkalom

https://www.facebook.com/nijamajoga.hu/ Szakrális női kör
      - egyelőre szünetel!:

BUDAPESTEN és ÉRDEN - Remek Napok Ünnep
Havonta egy alkalommal egy különleges ünnepen várlak!
Remek Napok Ünnep
: egy szakrális női kör, ahol a női energiákat mozgósítva, a "NŐ-VÉRséget" megtapasztalva gyógyítjuk sebeinket, egyensúlyt teremtünk a női-férfi kibillenésben önmagunkban és ezáltal a környezetünkben. Közelebb lépünk önmagunkhoz, a nőiségünkhöz, a női lét misztériumához. Lányok, Nők, Asszonyok egymásközt.

 

Bővebb információ, jelentkezés:


Ölvedi Réka
reka@remekelet.hu
+36 70 231 9622
Rólam


Töltődj. Fejlődj. Szórakozz.

A Remek Élet Karnyújtásnyira. Akarod?